6 دلیل برای ساخت سایت وردپرسی
4.3
(21)

قبل از هر چیزی بیایید با هم گزارش‌های مربوط به وردپرس را ببینیم که چند درصد از سایت‌های دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند و در بین این سایت‌ها آیا سایت‌های مشهور و پربازدیدی وجود دارد که از وردپرس استفاده کنند یا خیر.

توجه داشته باشید در این مقاله قرار نیست خیلی مفاهیم، تئوری‌ها و بدیهیات وردپرس را توضیح دهیم؛ بلکه می‌خواهیم ابهامات و سوالات پیرامون وردپرس را مطرح کنیم و با پاسخ به آن‌ها بتوانید تصمیم بگیرید که وردپرس انتخاب شما است یا خیر. پس به یک تعریف مختصر از وردپرس بسنده می‌کنیم.

 

وردپرس چیست؟

وردپرس ابزاری است که به کمک آن می‌توانید وب‌سایت خودتان را طراحی کنید. وردپرس یک سایت‌ساز بسیار پیشرفته است که قابلیت ساخت سایت‌‌های فروشگاهی، آموزشی، شرکتی، شخصی، آگهی استخدام و حالت‌های دیگر را دارد.

این ابزار، دارای انعطاف بسیار بالایی است تاحدی‌که اگر کدنویسی بلد باشید از شما استقبال می‌کند و اگر هم دانش کدنویسی‌تان صفر باشد، به بهترین شکل ممکن ابزار در اختیارتان قرار می‌دهید که سایتتان را با امکانات پیاده‌سازی کنید.

به این ابزار سایت‌ساز در اصطلاح CMS وردپرس هم می‌گویند؛ یعنی سیستم مدیریت محتوا. پس اگر در فضای جستجو با این کلمه مواجه شدید، سردرگم نشوید.

کاربرانی که سایت‌ها را در مرورگر مشاهده می‌کنند با دو موضوع اصلی مواجه هستند. اول ظاهر و شکل سایت و دوم عملکرد و اقدامات سایت. در وردپرس، بخش‌های مربوط به شکل و ظاهر سایت توسط پوسته و قالب سایت مدیریت می‌شود و بخش‌هایی که جز امکانات سایت هستند را هم افزونه‌ها یا پلاگین‌ها مدیریت می‌کنند؛ پس، از این به بعد اگر در مورد پوسته، قالب، افزونه و پلاگین صحبت کردیم بدانید که منظور ما چه چیزهایی هستند.

 

چند درصد از وب‌سایت‌ها، وردپرسی یا غیروردپرسی هستند؟

اگر در گوگل جستجو کنیم گزارش‌های متعددی را می‌بینیم که ممکن است با یکدیگر تفاوت‌هایی داشته باشند؛ اما در این بخش می‌خواهیم گزارش مربوط به سایت W3Techs.com که مربوط به ماه June سال 2022 است را برایتان قرار دهیم که مقایسه وردپرس با دیگر ابزارهای سایت‌ساز است.

در گزارش زیر بسیار واضح است که وردپرس با آمار 64.2 درصد بیشترین انتخاب سایت‌ها است و نکته قابل‌توجه این است که دیگر رقبا اختلاف بسیاری با وردپرس دارند.

 

 

در ادامه می‌خواهیم آمار دیگری را مشاهده کنیم که مربوط به کلمات جستجو شده پیرامون ابزارهای سایت‌ساز است. در گزارش زیر هم کاملا مشخص است که درصد قابل‌توجهی از کاربران، وردپرس را جستجو کرده‌اند و این نشان از محبوبیت این ابزار سایت‌ساز دارد. اگر آمار را ملاک قرار دهیم، با 35,948,360 سرچ، پرطرفدارترین ابزار سایت‌ساز در حال حاضر وردپرس است.

 

برخی از وب‌سایت‌های پربازدید و معروفی که از وردپرس استفاده می‌کنند

وقتی شرکت، فرد یا مجموعه‌ای در سطح بالا می‌خواهد فعالیت خود را در فضای مجازی و تحت اجرا کند، قطعا بررسی‌هایی انجام می‌دهد که برای پیاده‌سازی وب‌سایت خود از چه بستر و سیستمی استفاده کند که نقاط خوب و کاربردی آن بیشتر از نقاط ضعفش باشد که کمتر دچار چالش شود. در زیر فقط چند نمونه از وب‌سایت‌های ایرانی و خارجی پربازدیدی که از وردپرس استفاده می‌کنند را معرفی کردیم.

  • بلاگ دیجی‌کالا (mag.digikala.com)
  • دیجیاتو (digiato.com)
  • سایت ایرانسل (irancell.ir)
  • مدیر سبز (modiresabz.com)
  • سایت چطور (chetor.com)
  • راست‌چین (rtl-theme.com)
  • شاتل (shatel.ir)
  • TEDBlog
  • Microsoft News
  • PlayStation Blog
  • 9to5Mac
  • Mercedes-Benz
  • Reuters Blogs

 

6 دلیل برای وردپرسی شدن

در این بخش می‌خواهیم از دو زاویه موضوعات را بررسی کنیم. یکی از دید فردی که می‌خواهد سایتی طراحی کند و نمی‌داند وردپرس باشد یا سایت اختصاصی یا اینکه سایت‌ساز دیگری باید انتخاب کند. دوم اینکه فرد می‌خواهد وارد حوزه یادگیری طراحی سایت شود و برایش سوال پیش‌آمده که بهتر است وردپرس یاد بگیرم یا سراغ یادگیری دیگر سایت‌ساز‌ها شوم.

 

1. وردپرس یک ابزار سایت‌ساز به‌روز با امکانات بسیار زیاد

یکی از دلایل مهمی که وردپرس را نسبت به دیگر سایت‌ساز‌ها متمایز کرده به‌روز بودن وردپرس است و اینکه تعداد بسیار زیادی پوسته و افزونه به‌صورت رایگان و پولی موجود هستند که در اختیار کاربران قرار داده می‌شوند و هر روز به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. نکته بعدی تعداد برنامه‌نویس‌هایی است که برای قالب‌ها و پلاگین‌های وردپرس فعالیت می‌کنند.

مثلا اگر بخواهیم برای سایتمان امکان عضویت و ورود پیامکی اضافه کنیم، ده‌ها پلاگین برای افزودن این امکان موجود است؛ اما این شرایط را در دیگر سایت‌ساز‌ها نمی‌بینید و گاهی ممکن است که امکان مورد نظری که در وردپرس به تعداد زیادی موجود است برای دیگر سایت‌ساز‌ها اصلا نباشد.

نمونه عضویت و ورود پیامکی تنها یک مورد از مثال‌ها است. در حال حاضر بیش از 60 هزار افزونه رایگان، بیش از 27 هزار افزونه پولی و بیش از 48 هزار پوسته پولی و رایگان برای وردپرس موجود و قابل‌استفاده است. این ابزار سایت‌ساز هم‌اکنون توسط شرکت‌های قدرتمندی جهت معرفی و فروش افزونه‌ها و قالب‌های وردپرسی پشتیبانی می‌شوند.

سایت‌هایی خارجی مثل Themforest.net ،codecanyon.net و سایت‌های ایرانی مثل ژاکت، راست‌چین، ابزار وردپرس و دیگر سایت‌ها که این امکان را به شما می‌دهند که به‌صورت دلاری و ریالی اقدام به خرید کنید.

فکر می‌کنید چرا این موضوع آن‌قدر مهم است؟

وردپرس یک هسته است که نه پوسته‌ای دارد و نه افزونه‌ای و با پوسته و افزونه‌هایی رایگان و پولی که در اختیار شما است و روی سایت نصب می‌کنید سایتتان را می‌سازید. با این تعداد خدمات، قطعا سایت‌های پرقدرتی را می‌توانید راه‌اندازی کنید. این در حالی است که در هیچ‌کدام از ابزارهای سایت‌ساز دیگر این تعداد افزونه و پوسته و برنامه‌نویس را نمی‌بینید.

 

2. جامعه وردپرسی بسیار بزرگ و گسترده است

خیلی اهمیت دارد اگر من به‌عنوان صاحب سایت یا یک طراح سایت وردپرسی با مشکل و چالش برخورد کردم آن را جستجو کنم و پاسخ سوالم را پیدا کنم. باتوجه‌به اینکه مستندات و سایت‌های بسیار زیادی در حوزه وردپرس فعالیت می‌کنند به جرات می‌توان گفت چالش و سوال وردپرسی را نمی‌توانید مطرح کنید که پاسخی برای آن دریافت نشود.

این حجم از مستندات و راهنمایی‌ها به شما کمک می‌کند نگران نباشید و به هر دلیلی اگر پرسش وردپرسی داشتید هم می‌توانید در سایت‌های خارجی جستجو کنید هم سایت‌های ایرانی.

جالب است بدانید که انجمن‌های گفتگوی وردپرسی خارجی و ایرانی با کیفیتی وجود دارد که به‌راحتی می‌توانید وارد آنجا شوید. ورود به این انجمن‌ها هم می‌تواند سطح دانش شما را افزایش دهد و هم اگر سوال یا ابهامی دارید مطرح کنید و پاسخ بگیرید.

 

3. یادگیری وردپرس بسیار راحت و قابل‌دسترس است و محیط کاربری ساده‌ و جذابی دارد

برای این موضوع می‌خواهیم دو حالت را بررسی کنیم. اول حالتی که سایتتان را فرد دیگری با وردپرس طراحی کرده است و شما به‌عنوان صاحب سایت می‌خواهید بدانید که چطور کارهای مقدماتی سایتتان را انجام دهید. دوم حالتی که می‌خواهید یک طراحی سایت وردپرس شوید.

حالت اول، سایتم با وردپرس طراحی شده و با وردپرس هم آشنایی ندارم. محیط کاربری وردپرس یک محیط ساده و کاربرپسند است و زبان این محیط باتوجه‌به انتخاب شما تغییر می‌کند و البته فارسی را هم کامل پشتیبانی می‌کند. با مشاهده چند ویدیو ساده به‌راحتی می‌توانید افزودن مقاله، افزودن ویدیو در سایت، افزودن تصویر در سایت، افزودن محصول، ویرایش قیمت، تعریف موجودی محصول، ساخت برگه‌های درباره ما، تماس با ما، مشاهده سفارش‌ها و موارد این‌چنینی را خودتان انجام دهید و رفته‌رفته اگر علاقه‌مند بودید وارد یادگیری بیشتر موارد شوید یا اینکه برون‌سپاری کنید.

حالت دوم، می‌خواهم طراح سایت وردپرس شوم. این قسمت را نیز به دو بخش می‌توانیم تقسیم کنیم. فردی که می‌خواهد طراح سایت بدون دانش کدنویسی شود و فردی که می‌خواهید وردپرس را ساختاری یاد بگیرید و وارد کدنویسی پوسته و افزونه وردپرس شود. نکته مشترک برای این دو قسمت این است که دوره‌های آموزشی بسیاری، هم از نوع خارجی هم ایرانی با درجه کیفیت‌های مختلف وجود دارد که می‌توانید با شرکت در این دوره‌ها یادگیری وردپرس را شروع کنید و این را بگوییم که باتوجه‌به ساختاری که در بیشتر حالت‌ها یک استاندارد دارند، یادگیری وردپرس ساده و راحت اتفاق می‌افتد.

 

4. هر نوع سایتی که می‌خواهید طراحی کنید

انعطاف وردپرس به حدی بالا است که شما را محدود به طراحی نوعی خاص از سایت نمی‌کند. مثلا نمی‌گوید با وردپرس فقط باید سایت‌های خبری طراحی کنید؛ بلکه این امکان برای شما فراهم است که سایت‌های فروشگاهی، آموزشی، دانلودی، خبری، املاک، شخصی و هر نوع دیگری که مدنظر دارید را در بستر وردپرس پیاده‌سازی کنید.

توجه داشته باشید وردپرس تحت زبان برنامه‌نویسی PHP پایه‌ریزی شده است و مفهومش این است که اگر به هر دلیلی، امکان یا قابلیتی که می‌خواهید با افزونه‌ قابل‌اجرا نبود، می‌توانید آن را به‌صورت شخصی‌سازی شده، کدنویسی کنید؛ پس محدودیتی برای افزودن امکان یا امکانات روی سایت وجود ندارد؛ بنابراین در طراحی انواع سایت‌ها نیز محدودیتی ندارید. همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، سایت‌های زیادی در نوع‌های مختلف از وردپرس استفاده می‌کنند.

 

5. وردپرس بازار کار خوبی دارد

می‌خواهیم در مورد بازار کار وردپرس صحبت کنیم؛ اما با این پیش‌فرض که فردی متخصص در حوزه وردپرس هستید. در چهار حالت می‌توانید وارد بازار کار وردپرس شوید که البته ترتیبی که در زیر به آن اشاره می‌کنیم صرفا ترتیب است و اولویتی ندارد.

  • فریلنسر باشید. در این حالت می‌توانید در سایت‌های خارجی و ایرانی که کارفرماها، پروژه‌‌ای درخواست می‌کنند (پونیشا، کارلنسر، فریلنسر) عضو شوید و به درخواست‌های کاربران جهت طراحی سایت وردپرسی یا نوشتن افزونه وردپرسی پاسخ دهید و در ازای انجام کار مبلغی را توافق کند. اگر فرد متخصص، خوش سلیقه، متعهد و منصف باشید و امتیاز شما در این سایت‌ها بالا برود می‌‌توانید در ماه پروژه‌های متعددی را انجام دهید.
  • شرکت طراحی سایت تاسیس کنید. می‌توانید طراح‌های سایت را استخدام کنید و پروژه‌های سفارش داده شده را انجام کنید. در این فاز فعالیت شما دیگر طراح سایت نیست اگرچه می‌توانید در طراحی سایت هم کمک کنید؛ اما بهتر است زمان را برای کارهای دیگر صرف کنید. مثلا در جذب مشتری فعالیت کنید. اینکه لازم است طراحی سایت را بلد باشید به این دلیل است که تسلط روی مباحث طراحی سایت کسب کنید و روی کارها اشراف کامل داشته باشید.
  • به‌عنوان کارمند طراح سایت، در شرکتی استخدام شوید. روحیه همه افراد مثل هم نیست و خواسته‌های همه افراد هم شبیه به هم نیست. اینکه فردی شرکت تاسیس می‌کند یا فریلنسر می‌شود به شرایط و روحیات آن فرد بستگی دارد. ممکن است شما طراحی سایت را یاد گرفته باشید؛ اما به هر دلیلی نه می‌خواهید فریلنسر باشید نه می‌خواهید شرکت تاسیس کنید؛ پس راه سومی است و آن استخدام در یک یا چند شرکت است.
  • مدرس شوید. این مورد خیلی ضرورتی به توضیح ندارد و اگر فکر می‌کنید در این حوزه می‌توانید واقعا مفید باشید حتما ورود کنید. 😊

 

6. وردپرس درآمد خوبی دارد

با فرض این که شما یک وردپرس‌کار حرفه‌ای هستید باید بگوییم درآمدها می‌تواند متفاوت باشد و این بازه درآمدی بسیار قابل‌توجه است و البته این بخش هم رابطه مستقیمی با روحیه، تلاش، جسارت، تعهد، میزان تسلط، بیان و فاکتورهای شخصیتی و فردی شما دارد. اما به طور میانگین می‌توانیم یک بازه درآمدی برایش در نظر بگیریم و البته این بازه، حدودی است و استثناهایی هم دارد. ممکن است ما یک عددی را بگوییم و فردی با مطالعه این مقاله بگوید: نه اشتباه است؛ چون بیشتر هم می‌شود درآمد داشت.

یک وردپرس‌کار متخصص می‌تواند در یک شرکت مشغول به کار شود و یک حقوق ثابت و مشخص بگیرد تا یک وردپرس‌کاری که هم در شرکتی مشغول به کار است، درعین‌حال تدریس می‌کند، پروژه‌های فریلنسری هم انجام می‌دهد و درعین‌حال پروژه‌های درون شرکتی هم اجرا می‌کند. می‌بینید که بازه درآمد فرد وردپرس‌کار رابطه مستقیم با میزان کاری که انجام می‌دهد دارد. اگر می‌خواهید واقعا بدانید درآمد این افراد چقدر می‌تواند باشد باید بگوییم از 6 میلیون تومان در ماه تا 100 میلیون در ماه و البته بالاتر هم می‌تواند باشد. در اینجا باز هم تاکید می‌کنیم که همه چیز به شما بستگی دارد.

 

5 سوال و ابهام رایجی که پیرامون وردپرس مطرح می‌شود

اگر در مورد وردپرس جستجو کنید ممکن است با مقالات، اخبار و اطلاعاتی مواجه شوید که نتیجه این باشد وردپرس استفاده نکنید و البته هرکدام دلایل خودشان را مطرح می‌کنند. بیایید با هم چند مورد از موضوعات را بررسی کنیم.

 

1. آیا وردپرس یک سیستم ضعیف و بی‌ارزش است؟

همان‌طور که در ابتدای این مقاله گفتیم، وردپرس محبوب‌ترین CMS دنیا است و در این شکی نیست؛ همچنین به کمک وردپرس می‌توانید بدون محدودیت انواع سایت‌های فروشگاهی، آموزشی، دانلودی، املاک، خبری، شخصی را طراحی کرد. محیط کاری بسیار ساده و قدرتمندی دارد و این نکته که توسط سایت‌های پربازدید و پردرآمدی در حال استفاده است. اگر وردپرس سایت‌ساز یا یک سیستم ضعیف و بی‌ارزش بود قطعا در سطح‌های بالا از آن استفاده نمی‌کردند.

 

 

2. آیا وردپرس امنیت ندارد؟

بنا بر گزارش مجمع اقتصاد جهانی، 95 درصد از موارد نقض امنیت سایبری ناشی از خطای انسانی است. این یعنی خیلی از موارد امنیتی را ما خودمان رعایت نمی‌کنیم. پسورد‌های آسان و کوتاه استفاده می‌کنیم، پسوردها را معمولا تغییر نمی‌دهیم، خیلی راحت در مواردی رمز‌های عبور خود را به افراد دیگر می‌دهیم و موارد دیگری که ناشی از کم‌توجهی‌های خودمان است.

هیچ CMS و وب‌سایتی وجود ندارد که 100 درصد امنیت داشته باشد. پس باید دنبال پلتفرمی باشیم که مسائل امنیتی را جدی می‌گیرد و دائما در مسائل امنیتی خود را به‌روزرسانی می‌کند. در این بخش اتفاقا هسته وردپرس، قالب‌ها و افزونه‌های استاندارد این روحیه را دارند و دائما به‌روزرسانی‌های امنیتی می‌دهند. در استفاده از قالب، افزونه‌ها هم باید دقت داشته باشید.

اگر از افزونه‌ها و قالب‌های کرک شده و نال استفاده کنید قطعا ضریب نفوذ‌پذیری به سایتتان را افزایش می‌دهید؛ حتی در برخی موارد مشاهده شده که فایل‌های مخربی را در افزونه‌ها و قالب‌های کرک شده قرار می‌دهند که بتوانند به سایت شما نفوذ کنند و قطعا نفوذ فرد دیگر به سایت شما یعنی از بین رفتن امنیت سایت؛ پس با استفاده از افزونه‌ها و قالب‌های نسخه اصلی و آپدیت‌های مکرر می‌توانید بخش زیادی از مشکلات امنیتی را حل کنید.

در بخش بعدی باید برخی موارد امنیتی سمت سرورها و هاست تامین شوند. هاست خوب تهیه کنید که نکات امنیتی را رعایت کرده باشد. مثلا ممکن است از هاست‌هایی که فضای رایگان در اختیارتان می‌گذارند استفاده کنید یا هاستی باشد که پشتیبانی ضعیفی دارد و اساسا هیچ مانیتورینگی روی سایت‌هایی که روی سرورهایشان است ندارند. در نهایت اینکه امنیت سمت هاست بسیار، بسیار اهمیت دارد.

 

 

3. آیا سئوی وردپرس سخت است؟

سئو (بهینه‌سازی محتوا برای موتورهای جستجوگر مانند گوگل) یک ساختار مشخصی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید محتوای سایت خود را بهینه کنید. در وردپرس افزونه‌های خوبی وجود دارد که به بهترین شکل و البته گام‌به‌گام شما را در ساخت یک محتوای بهینه کمک می‌کنند.

مثلا به شما می‌گوید محتوای شما حداقل چند کلمه باشد، کلمه یا کلمات کلیدی استفاده کنید، تعداد کلمه‌های کلیدی استفاده شما اندازه است یا خیر، لینک‌دهی‌های خارجی و داخلی انجام داده‌اید یا خیر، تیتر و پاراگراف‌ها درست هستند یا خیر، استفاده از تصاویر در محتوا انجام شده یا نه و خیلی از موارد تخصصی دیگر که این افزونه‌ها برایتان فراهم می‌کند.

در مورد سئو و باتوجه‌به رعایت استانداردهای سئو توسط وردپرس و افزونه‌های موجود می‌توان گفت اتفاقا وردپرس در زمینه سئو بسیار خوب کار کرده و یکی از نقاط قوت وردپرس است چرا که به ساده‌ترین شکل مفاهیم مربوط به سئو را به ما می‌گوید که انجام دهیم.

 

 

4. آیا سرعت وردپرس ضعیف است؟

سرعت سایت هم به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که در هر بخش اگر شما بهینه‌سازی‌‌هایی را انجام دهید قطعا سرعت استاندارد و خوبی خواهید داشت. سرعت سایت وردپرسی به موارد زیر بستگی دارد که البته از توضیح دادن در مورد آن‌ها پرهیز می‌کنیم.

  • نوع قالبی که استفاده می‌کنید. قالب باید استاندارد باشد
  • استفاده از افزونه‌های اصل
  • تعداد افزونه‌های فعال روی سایت
  • نصب افزونه‌های افزایش سرعت سایت
  • بهینه‌سازی دیتابیس
  • انتخاب سرور و هاست قوی
  • استفاده از CDN

پس اگر موارد بالا را رعایت کنیم قطعا سرعت سایت ما خوب و استاندارد می‌شود.

 

 

5. طراحی سایت اختصاصی با وردپرس چه تفاوتی دارد؟

در این زمینه گارد بسیاری گرفته می‌شود. طراح سایت اختصاصی می‌گوید وردپرس خوب نیست و البته وردپرس‌کار می‌گوید سایت اختصاصی مشکلاتی و محدودیت‌هایی دارد که توجیه ندارد از سایت اختصاصی استفاده کنیم. بیایید بررسی دقیق‌تری داشته باشیم.

باید ببینید در چه سطحی از کسب‌وکار هستید تا انتخاب کنید اختصاصی باشد یا وردپرس. مثلا اگر سطح کار شما دیجی‌کالا، اسنپ، آمازون، علی‌بابا، ازکی، جاباما و مشابه این‌ها هستند توجیه این است که سایت اختصاصی باشد؛ چون حالت بهینه این است که اختصاصی طراحی شود تا نسبت به همه بخش‌های سایت نظارت داشته باشید و چون از صفر تا صد باید توسط تیم برنامه‌نویسی طراحی شود بهتر است یک CMS اختصاصی نوشته شود و سایت را روی CMS‌ اختصاصی بالا بیاورند.

در این مدل کسب‌وکارها تیم برنامه‌نویسی در استخدام شرکت هستند و به‌صورت کامل در مجموعه حضور دارند و البته صرفا یک فرد نیست و افراد برنامه‌نویس هستند که سایت را توسعه و مدیریت می‌کنند.

توجه: در این مدل کسب‌وکارها هزینه‌های مربوط به توسعه و مدیریت سایت بسیار بالا است.

 

چند نکته در مورد اینکه سایت اختصاصی طراحی شود

  • همیشه وابسته به فرد یا تیم برنامه‌نویس هستید.
  • برای افزودن هر امکان جدید باید هزینه‌های زیادی پرداخت کنید.
  • آماده‌سازی امکان جدید زمان‌بر است.
  • هزینه‌های نیروی انسانی بالایی دارد.
  • اگر فردی سایت شما را اختصاصی طراحی کند و به هر دلیلی از ادامه همکاری منصرف شود، فرد یا تیم دیگری معمولا نمی‌پذیرد که ادامه کار فرد قبلی را انجام دهد.
  • برای کوچکترین تغییرات، خودتان و افراد دیگر نمی‌توانند اقدامی کنند.

 

چند نکته در مورد اینکه سایت شما وردپرسی باشد

  • افزونه‌ها و قالب‌های زیادی قابل‌دسترس است.
  • امکانات و قابلیت‌هایی که نیاز دارید معمولا به‌صورت افزونه موجود است.
  • اگر فرد وردپرس‌کاری که سایت شما را طراحی کرده از ادامه همکاری با شما منصرف شود به‌راحتی می‌توانید کار را به فرد یا تیم دیگری واگذار کنید تا ادامه روند سایت را انجام دهد.
  • هزینه‌های مربوط به طراحی سایت خیلی ارزان‌تر از طراحی سایت اختصاصی است.
  • قیمت افزونه‌ها و پوسته‌ها بسیار ارزان هستند.
  • به‌راحتی می‌توانید با مشاهده چند آموزش مختصر، تغییراتی روی سایت خود اعمال کنید.
  • یادگیری وردپرس بسیار ساده و سریع است.
  • تامین هزینه‌های نیروی انسانی وردپرس‌کار مقرون‌به‌صرفه است.

 

نظر شما در مورد وردپرس چیست؟

 

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 21

🔥ثبت‌نام دوره حضوری سیستم سازی با تخفیف و هدایای ویژه

فیلم دوره سیستم سازی با 60 درصد تخفیف ویژه - فقط تا امشب