در این مقاله به 3 اشتباه رایج در سئو میپردازیم که خیلی از افراد برداشت اشتباهی از این موارد دارند. این نکات شاید به شما کمک کند دیدگاه درستتری از سئوی سایت داشته باشید.
1. ساخت، معمولا بهتر از بهبود است
اولین موضوع کلیدی در سئو این است که معمولا ساخت یک صفحه، ویدیو یا هر منبع ارزشمند، بهتر از بهبود صفحات موجود در سایت است. سئو لزوما اینگونه شروع نمیشود که چند صفحه از سایت خود را انتخاب کنیم و شروع به بهبود آن کنیم. شاید این چند صفحه در سایت، برای سئو کردن مناسب نباشد و نیاز به تحقیقات بیشتر و ساخت صفحات جدید در سایت، نوشتن مقالات جدید، تولید ویدیوهای جدید و ضبط صوتهای جدید داشته باشیم.
این موضوع یک نکته کلیدی بسیار مهم است و نشان میدهد که بخش عمده سئو مربوط به تولید محتوا است، نهفقط بهینهسازی محتواهایی که داریم. اشتباه رایج خیلی از افراد این است که همان صفحات موجود در سایت خود را بهبود میدهند. شاید این سعی، نتیجهبخش نباشد و به این نتیجه برسیم که باید محتواهای جدیدی را از ابتدا تولید کنیم.
2. همه صفحهها را سئو نمیکنیم
دومین مورد این است که ما هیچوقت بهعنوان یک متخصص سئو همه صفحات سایت را سئو نمیکنیم. این کار هیچ توجیهی از نظر زمان و هزینه ندارد. تمام سایتهایی که از سئو ورودی بسیار بالایی دارند، احتمالا در چند صفحه خاص، فوقالعاده عمل کردهاند و خیلی از صفحات را رها کردهاند. اشتباهترین کار در سئو این است که تمام صفحات (منظور از صفحه همان مقاله، محصول و… است) را سئو کنیم. فرض کنیم سایت ما شامل 200 صفحه است و شروع به سئو کردن این 200 صفحه کنیم. شاید یک سئوکار هوشمند، از این 200 صفحه در سایت، با تحقیقات کافی، فقط 3 صفحه را انتخاب کند و علاوهبر آن، 3 صفحه دیگر را بسازد و با همین 6 صفحه، هزاران بازدیدکننده در روز را به سایتش هدایت کند.
بنابراین این برداشت اشتباه در مورد سئو که برای داشتن ترافیک خوب در سایت، نیاز به سئو کردن تمام صفحات داریم کاملا اشتباه است. میزان جستجوها در مورد خیلی از مطالبی که در سایت خود قرار دادهایم، آنقدر کم است که ارزش سئو کردن ندارند. حتی اگر اول هم شویم شاید یک نفر هم به سایت ما نیاید! بنابراین نباید تمرکز خود را روی تمام صفحات بگذاریم، بلکه باید روی صفحات خاص کار کنیم.
3. سئوی صفحه کافی نیست
سومین اشتباه رایج بین مبتدیان این است که سئو هیچوقت از یک صفحه شروع نمیشود. فرض کنید یک محصول در مورد وسایل باغبانی داریم و میخواهیم این محصول در گوگل اول شود. اشتباهترین کار این است که صفحه را باز کنیم و شروع به سئوی محتوای آن صفحه کنیم. کار درست این است که این موضوع را یک سطح بالاتر ببینیم. از خود بپرسیم: آیا سایت ما از دید گوگل مناسب است؟ آیا کلیات سایت خوب است؟ در قدم آخر آن صفحه را سئو میکنیم.
فرض کنید کار ما، بازسازی ساختمان یا دکوراسیون و زیباسازی است. یک مشتری ما را به خانه خود میبرد که 8 اتاق دارد و میگوید که میخواهم این اتاق خیلی زیباتر شود. اشتباهترین کار این است که شروع به کاغذدیواری کردن و یا چسباندن چند قاب به دیوار کنیم. اول نیاز است ساختمان، مورد بررسی قرار گیرد. آیا پی ساختمان محکم است؟ آیا برق و لولهکشی ساختمان درست کار میکند؟ و …
یک صفحه در سایت، همانند یک اتاق در ساختمان است. حال شروع به سئو کردن آن میکنید. اگر مثلا سرعت سایت خیلی پایین است، سئو کردن کمک چندانی نمیکند. طبق معیارهای گوگل، زمان باز شدن صفحات شما باید خیلی کم باشد تا برای کاربر، تجربه لذتبخشی را فراهم کنید. پس صرفا استفاده از ترفندهای سئو در این راه به شما کمکی نخواهد کرد.
بنابراین تنها سئو کردن یک صفحه، کافی نیست و سایت از پایه نیاز به بهبود دارد. ابتدا لازم است معیارهایی که از دید گوگل مهم است را رعایت کنیم و در آخرین قدم، سعی کنیم یک صفحه سایت خود را سئو کنیم.
با شرکت در دروه مسترکلاس سئو از همین الان میتوانید آموزش سئو را آغاز کنید!
میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 19
8 دیدگاه برای “3 اشتباه رایج در سئو”
سلام. وقت بخیر. عیدتون مبارک.
من قصد دارم مقالاتتون رو با استفاده از لینک اختصاصیام در وبسایتم قرار بدم. آیا قرار دادن کپی مقالاتتون در وبسایتم (البته در انتهای مقالات، منبع سایتتون رو به صورت لینکدار قرار بدم) از دیدگاه گوگل خطا نیست؟ اگه خطاست، چه راهکاری ارائه میفرمایید؟ ممنون
سلام
من عرض معذرت از تاخیر در پاسخگویی
اگر مقالات دیگری هم در سایت اضافه کنید مشکلی پیش نمیآید. ولی اگر تمام مطالب مربوط به یک سایت دیگر باشد برای سئو خوب نیست.
موفق باشید
سلام بنده یک سوال تخصصی دارم راجب کد های اسکیما ، من کد خودمو از ابزار schema markup generator گرفتم و توی محتوام در وردپرس در بالای قسمت متن کپی پیست کردم و الان چهر روز میگذره ولی توی نتایج گوگل تاثیری نگذاشته و فکر کنم ایندکس نشده . لطفا اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام
هیچ تضمینی وجود ندارد که گوگل اسکیما را نشان دهد.
اینکه اسکیما در صفحه به درستی اعمال شده یا نه از طریق صفحه زیر قابل بررسی است.
https://search.google.com/structured-data/testing-tool/u/0/
موفق باشید
سلام
آقا بقوسیان روز بخیر
آیا ترجمه کردن محتوا وبسایت های خارجی کپی برداری محسوب میشود؟
آیا گوگل ترنسلیت ترجمه کنیم و به همان صورت(اگر ترجمه خوبی داشته باشد) قرار دهیم کپی حساب میشه
کلا برای ترجمه باید چیکار کنیم تا کپی حساب نشه
سلام
ترجمه لزوما کپی محسوب نمیشود و میتوانید استفاده کنید.
موضوع آن است که تمام مقالات شما از این نوع نباشد.
موفق باشید
سلام و عرض ادب
طبق معیارهای گوگل، سرعت باز شدن صفحات شما باید خیلی کم باشد تا برای کاربر، تجربه لذتبخشی را فراهم کنید.
این جمله تحت الفظی ترجمه شده.. شما زحمت دارید می کشید ولی خب خواننده واقعا گیج میشه.. لطفا زحماتتون رو هدر ندید.
تو زبان فارسی باید بگیم سرعت بارگزاری صفحه باید خیلی زیاد باشه تا برای کاربر تجربه خوشایندی اتفاق بیفته (یعنی صفحه سریع باز بشه و سایت به کاربر ارائه بشه)
ممنونم از مطالب خوبتون. موفق باشید
سلام
حق با شما است و اشتباه نوشته شده بود. کلمه سرعت باید به زمان تغییر میکرد که انجام شد.
تشکر