۱۰ ویژگی زنان کارآفرین موفق

فهرست مقاله

4.7
(26)

در سرتاسر جهان، زنان کارآفرین هر روز نقش بزرگ‌تری در اقتصاد کشور خود ایفا می‌کنند.
در کشورهای ثروتمند، نرخ پایین رشد جمعیت به همراه پیر شدن جمعیت، دولت‌ها را به لزوم فعالیت اقتصادی زنان آگاه کرده است؛ زیرا نیمی از جمعیت آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند و محروم شدن اقتصاد از توانایی‌های این قشر ضررهای فراوانی در پی خواهد داشت.

در همین راستا دولت‌ها با اصلاح قوانین کار، تاسیس مراکز آموزشی و حمایت از زنان کارآفرین و شاغل، سعی کرده‌اند زمینه را برای ورود آن‌ها به بازار کار فراهم کنند. در ادامه مقاله حاضر، ویژگی‌های زنان کارآفرین موفق ذکر می‌شود.

 

۱. دیدگاه مثبت

دیدگاه مثبت عامل اصلی تبدیل ایده‌ها به برنامه‌های عملی و اجرای این برنامه‌ها است. نگاه مثبت به وضعیت، زمینه نوآوری و رفع مشکلات را فراهم می‌کند و انرژی درونی، آزاد می‌کند. کارآفرینی دشوار است و اگر دیدگاه‌های منفی بر ذهن سلطه داشته باشند با نخستین مانع تلاش‌ها متوقف می‌شود. همواره مراقب ذهن خود باشید و اجازه ندهید روحیه‌تان با افکار منفی تضعیف شود. واقع‌بینی ضروری است اما در نظر گرفتن موانع با نگاه صنفی داشتن بسیار تفاوت دارد. برای مثبت باقی ماندن زنان کارآفرین اطرافیان خود را از بین افراد خوش‌بین انتخاب می‌کنند.

 

۲. غلبه بر موانع

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد در ایالات متحده ۷۰ درصد شرکت‌های تازه تاسیس به علت ناتوانی مدیران آن‌ها در حل مشکلات سه سال نخست، منحل می‌شوند. این در حالی است که نرخ انحلال شرکت‌هایی که توسط زنان تاسیس شده‌اند کم‌تر از شرکت‌های دیگر است. زنان کارآفرین در اغلب موارد می‌توانند از موانع در جهت منافع شرکت استفاده کنند. زنان کارآفرین باید عادت کنند از هر مانعی که به وجود می‌آید پندی بگیرند. به تدریج مشاهده خواهند کرد مشکل آنقدرها که ابتدا تصور می‌شد بزرگ و منفی نبوده است.

 

۳. اعتمادبه‌نفس بالا

قدرتمند بودن و اعتمادبه‌نفس داشتن به معنای مخرب و جسور بودن نیست. بر عکس اعتمادبه‌نفس و قدرت به معنای سازندگی و حرکت در مسیر صحیح است. هنگامی که فرد تصویر ذهنی درست و مثبتی از خود دارد و مسئولیت‌پذیر است که روحیه کارآفرینی او قوی‌تر است و دیگران نیز با اعتماد و اطمینان بیشتری با وی همکاری می‌کنند. آمارها نشان می‌دهد در بین مردان و زنان کارآفرین به ترتیب ۴۵ و ۵۱ درصد آن‌ها از این ویژگی برخوردار هستند.

 

۴. حس کمک به دیگران

تحقیقات نشان می‌دهد زنان بیش از مردان با کمک به دیگران در آن‌ها نفوذ می‌کنند. اشتیاق به ایجاد تغییری مثبت در زندگی دیگران از مهم‌ترین ویژگی‌های زنان کارآفرین موفق است و انگیزه بالایی برای فعالیت‌های اقتصادی آن‌ها است. نظرسنجی‌های انجام شده در بین زنان کارآفرین نشان می‌دهد در بین انگیزه‌های مختلف نظیر کسب درآمد بالا، اثبات توانایی، استفاده از تحصیلات و… حس کمک به دیگران و ایجاد تغییر در زندگی آن‌ها عامل اصلی مهم‌تر در فعالیت اقتصادی زنان است.

 

۵. صداقت

مسلما برای موفقیت لازم نیست قربانی‌هایی را در مسیر حرکت از خود بر جا گذارید. برای قدم گذاشتن به پله بالاتر لازم نیست روی دوش دیگران قدم بگذارید. حس رقابت منفی در بین مردان بیش از زنان است. حرکت طبق قانون و پرهیز از اقدامات غیرصادقانه در بین کارآفرین‌های زن به ویژه در آسیا مشاهده می‌شود. همین عامل حس اعتماد دیگر شرکت‌ها را برمی‌انگیزد؛ زیرا همه مایلند با کسانی همکاری کنند که صادق و قابل اطمینان باشند. در ایالات متحده میزان همکاری شرکت‌ها با زنان کارآفرین طی یک دهه گذشته همه ساله ۱۰ درصد افزایش یافته است.

 

۶. توازن بین زندگی و کار

با آنکه زنان همواره مسئولیت زندگی شخصی و خانوادگی را به عهده دارند، آن دسته از آن‌ها که بین کار و زندگی خانوادگی توازن برقرار می‌کنند موفق‌تر هستند. زندگی متوازن ذهن را برای ایده‌های خلاق آماده می‌کند. در کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی که کشورهایی پیشرفته هستند، در آمارها مشخص شده آن دسته از زنان کارآفرین که به زندگی خانوادگی، دوستان، سلامتی و روح خود توجه بیشتری دارند، موفق‌تر هستند. ویژگی ششم به ویژه در مورد زنان مصداق دارد؛ زیرا آن‌ها در هر سطح شغلی که باشند بر خانواده بیش از مردان تاثیر می‌گذارند.

 

۷. هدفمندی

اهداف همان رویاها هستند که با برنامه عملی و شفاف تجهیز شده‌اند. اگر اهداف نوشته نشوند، دستیابی به اهداف ممکن نخواهد بود و در حد رویا و آرزو باقی می‌مانند. تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که برای مدیریت شرکت و کسب‌وکار خود برنامه‌ای شفاف و مرحله‌بندی شده دارند موفق‌تر عمل می‌کنند. البته این ویژگی برای تمام کارآفرین‌ها مفید است؛ اما از آنجا که زنان وظایف خانوادگی گسترده‌تری دارند، برنامه‌ریزی به آن‌ها کمک می‌کند توازن لازم را بین کار و زندگی خانوادگی برقرار کنند.

 

۸. دقت

تشخیص خلا در بازار که می‌توان آن را از طریق کارآفرینی پر کرد اقدامی استراتژیک در هر برنامه برای کارآفرینی است. کشف نیازهایی که تاکنون پاسخ داده نشده‌اند یا به میزان لازم تامین نشده‌اند کلید تولید موفق است. زنان به علت ریزبینی و دقت بالای خود نسبت به مردان توانایی بالاتری در کشف این نیازها دارند. از سوی دیگر آمارها نشان می‌دهد تقریبا در تمام کشورها میزان مصرف زنان بیش از مردان است به همین دلیل آن‌ها نیازهای بازار را بهتر تشخیص می‌دهند و کالاهایی که تولید می‌کنند نیاز واقعی بازار است.

 

۹. آموزش

اغلب زنان کارآفرین شیوه‌های کاری خود را به جانشین‌هایشان فرا می‌دهند و نوعی انتقال تجربه در شرکت‌هایی که آن‌ها تاسیس می‌کنند، مشاهده می‌شود که بسیار بیشتر از وضعیتی است که در شرکت‌های تحت مالکیت مردان دیده می‌شود. همین ویژگی به آن‌ها کمک می‌کند همزمان از هم‌فکری دیگران استفاده کنند.

 

۱۰. نگاه بلندمدت

بالاترین شدت مقاومت قبل از شکست صورت می‌گیرد. احتیاط و آینده‌نگری جزوه ویژگی‌های اصلی زنان کارآفرین‌ است. به دلیل نگاه بلندمدت، سرسختی زنان در مواجهه با مشکلات بیشتر است. البته احتیاط باعث نمی‌شود زنان کارآفرین جرئت برداشتن قدم بعدی را نداشته باشند. با آنکه در سرتاسر جهان تعداد زنان کارآفرین بسیار پایین‌تر از مردان است اما در شرایط برابر موفقیت آن‌ها بیشتر است.

با آنکه در اکثر کشورهای جهان قوانین برای حضور زنان در عرصه اقتصاد مناسب نیست و هنوز نسبت به توانایی زنان در کارآفرینی آن‌طور که باید اعتماد به وجود نیامده اما روند نقش‌آفرینی زنان در حوزه کارآفرینی روندی رو به رشد است.

در بین ۵۰۰ شرکت برتر آمریکا مدیر تنها ۱۰ شرکت زن هستند. واقعیت این است که هر چه سطح مسئولیت‌ها بالاتر می‌رود تعداد زنان کم‌تر می‌شود؛ اما به تدریج تعداد آن‌ها رو به افزایش است. در شرکت‌های کوچک و متوسط شاهد حضور زنان در شغل‌های رده بالا در حد مالکیت و مدیریت هستیم.

 

20 نفر از موفق‌ترین زنان کارآفرین دنیا

سال‌ها مردان اصلی‌ترین رهبران کسب‌وکارها بوده و بر دنیای تجارت تسلط داشته‌اند، اما با ظهور زنان بانفوذی مانند کوکو شَنل و اِستی‌لادر، دوره کاملا جدیدی برای زنان کارآفرین و تاجر در سراسر جهان آغاز شد. امروزه زنان هم در جایگاهی معادل مردان قرار دارند و کسب‌وکارهایی با نام خودشان در صنایع مختلف از جمله نشر، فناوری، مد، رسانه و زیبایی تاسیس کرده‌اند. برای الهام بخشیدن به شما فهرستی از 20 زن کارآفرین برتر جهان تهیه کرده‌ایم تا مسیرشان را ادامه دهید و به موفقیت برسید.

 

1. سوفیا آموروسو

شرکت: Nasty Gal and Girlboss Media
سن: 36 سال
ارزش خالص دارایی: 5 میلیون دلار

سوفیا آموروسو هنگام ساختن امپراطوری خود شکست‌های فراوانی خورد؛ اما از آن زمان توانسته بر مشکلات غلبه کند و برند جوان‌پسندی برای متولدین دهه 80 و 90 تاسیس کند. او در سال 2015، از مدیرعاملی شرکت نستی‌گال کناره‌گیری کرد و شاهد ورشکستگی شرکت بود؛ اما این فقط یک شکست ساده بود و کمی بعد کسب‌وکار جدید خود بنام گرل‌باس را راه‌اندازی کرد؛ یعنی سایتی که به زنان درباره اصول سلامتی، زیبایی و یافتن شغل مشاوره می‌داد و آن‌ها را توانمند می‌کرد. اگرچه دارایی خالص او از 280 میلیون دلار در سال 2016 به 5 میلیون دلار در حال حاضر رسیده است، اما روحیه کارآفرینی‌ او باعث شده او را در این فهرست قرار دهیم!

سوفیا آموروسو زن کارآفرین

2. هدا کتان
شرکت: Huda Beauty
سن: 36 سال

ارزش خالص دارایی: 610 میلیون دلار

هُدا کتان پس از ترک شغل مسئول امور مالی خود در دبی، امپراطوری محصولات آرایشی خود را راه‌اندازی کرد. این غول صنعت آرایش که به‌عنوان آرایشگر مستقل سعی داشت مژه‌های مصنوعی باکیفیتی برای کارش پیدا کند، مژه‌های مصنوعی خودش را تولید کرد. پس از استفاده کیم کارداشیان از این مژه‌‌ها، همه مژه‌های هدا بیوتی در روز اول فروخته شد و هدا را به‌ شخصی تبدیل کرد که همه در تلاش برای الهام گرفتن از او بودند. از آن زمان، امپراطوری زیبایی او با راه‌اندازی خط تولید محصولات مراقبت از پوست ویش‌فول، پوستی طبیعی و درخشان را به مشتریان هدیه می‌دهد.

هدا کتان زن کارآفرین

3. توری بِرچ
شرکت: Tory Burch
سن: 54 سال

ارزش خالص دارایی: 850 میلیون دلار

توری بِرچ پس از کسب تجربه در بزرگ‌ترین خانه‌های مد جهان از جمله پولو رالف لورن، وِرا وانگ و لوییوِه، تصمیم گرفت بال‌هایش را باز کند و برند خود را تاسیس کند. او در سال 2004، برند مد خود را راه‌اندازی کرد که با طراحی‌های منحصربه‌فرد و مد روز به موفقیت بزرگی دست یافت. پس از کسب شهرت، بِرچ می‌خواست در امور خیریه و نوع‌دوستانه مشارکت کند و به همین منظور بنیاد تحقیقات سرطان پستان را بنیان نهاد که از زنان مبتلا به سرطان حمایت می‌کند و به زنان جوان در مورد این بیماری آگاهی می‌دهد.

توری بِرچ زنان کارآفرین

4. آریانا‌ هافینگتون
شرکت: Thrive Global
سن: 70 سال
ارزش خالص دارایی: 100 میلیون دلار

آریانا ‌هافینگتون از بنیان‌گذاران و سردبیر سابق وب‌سایت خبری موفق ‌هافینگتون‌پُست است.‌ هافینگتون پس از ایجاد یک رسانه خبری دیجیتالی، بر تولید مجموعه‌ای از کتاب‌ها، از جمله کتاب اخیرش «انقلاب خواب» تمرکز کرد. او همچنین سایت سلامتی ترایو‌گلوبال را مدیریت می‌کند و یک دوره شش‌هفته‌ای برای بهبود وضعیت سلامت عمومی برگزار می‌کند.

آریانا‌ هافینگتون زن کارآفرین

5. جِی.کِی رولینگ
شغل: داستان‌نویس، تهیه‌کننده فیلم و فیلم‌نامه‌نویس
سن: 55 سال
ارزش خالص دارایی: 60 میلیون دلار

جِی.کِی رولینگ، رمان‌نویس انگلیسی وقتی می‌خواست اولین کتاب خود بنام هری‌پاتر و سنگ جادو را منتشر کند با موانع و بی‌توجهی‌های زیادی روبه‌رو شد. وقتی موفق شد موانع انتشار کتاب را از میان بردارد، کتاب‌هایش یک‌شبه موفقیت فراوانی کسب کرد و فیلم‌ها، محصولات و حتی پارک‌هایی برای اساس کتاب‌هایش ساخته شد.

زنان کارآفرین جِی.کِی رولینگ

6. وِرا وانگ
شرکت: Vera Wang
سن: 71 سال
ارزش خالص دارایی: 460 میلیون دلار

وِرا وانگ در مقایسه با بقیه زنان کارآفرین این فهرست در میان‌سالی شکوفا شد. پس از این‌که در 40 سالگی لباس عروسی خودش را طراحی کرد، تصمیم گرفت برند مد خود را راه‌اندازی کند. خوشبختانه وانگ به خاطر کار در مجله ووگ، آشنایان زیادی داشت و توانست برندش را موفق کند. او از آن زمان شرکت خود را گسترش داده و اکنون از جواهرات گرفته تا وسایل خانه و آشپزخانه و همچنین لباس، کفش و زیورآلات طراحی می‌کند.

زنان کارافرین وِرا وانگ

7. مارتا استوارت

شرکت: Martha Stewart Living Omnimedia
سن: 79 سال
ارزش خالص دارایی: 638 میلیون دلار

مارتا استوارت به‌عنوان یک سرآشپز مشهور ستاره شد. او چند کتاب آشپزی منتشر کرد و برای چندین مجله مقاله می‌نوشت. او در سال 1997، همه سرمایه خود را برای تاسیس شرکت رسانه‌ای خود بنام مارتا استوارت لیوینگ آمنی‌ مدیا اختصاص داد. او از همان زمان وارد تلویزیون و رادیو شده و موفقیت‌هایش در حوزه آشپزی را ادامه می‌دهد.

زنان کارآفرین مارتا استوارت

8. کت کیدستون
شرکت: Cath Kideston
سن: 61 سال
ارزش خالص دارایی: 1 میلیون دلار

کت کیدستون پس از فعالیت در زمینه طراحی مبلمان، در سال 1993 تصمیم گرفت فروشگاه خودش را افتتاح کند و مبلمان‌هایی با طرح‌های قدیمی انگلیسی می‌فروخت. وقتی چند سال بعد، طرح‌های قدیمی دوباره پرطرفدار و محبوب شد، این فروشگاه به‌سرعت به موفقیت چشمگیری دست یافت و اکنون برندی مشهور و لوکس در صنعت مبلمان انگلیس است.

 

9. آنجی هیکس
شرکت: ANGI Homeservices
سن: 47 سال
ارزش خالص دارایی: 190 میلیون دلار

یافتن یک ارائه‌دهنده خدمات در مواقع اضطراری کار سختی است. در چنین مواقعی با هرکسی که به شما معرفی شده تماس می‌گیرید و امیدوارید بهترین نتیجه را بگیرید! در همین مرحله بود که آنجی هیکس شکاف بزرگ بازار را مشاهده کرد و خدمتی را ارائه کرد که قبلا هیچ‌کس ارائه نداده بود. خدمت «فهرست آنجی» به شما کمک می‌کند تا با یک کلیک، خدمات خانگی مناسب خود را پیدا کنید!

زنان کارآفرین آنجی هیکس

10. سارا بِلِیک‌لی
شرکت: Spanx
سن: 49 سال
ارزش خالص دارایی: 1 میلیارد دلار

سارا بِلِیک‌لی، بنیان‌گذار شرکت لباس‌های زیر اسپنکس، در ابتدا پول چندانی برای سرمایه‌گذاری روی ایده خود نداشت و هنگام ایجاد برندش، سرمایه‌گذاران هم یکی پس از دیگری درخواستش را رد می‌کردند. سپس اپرا وینفری در برنامه خود از ایده کسب‌وکار او تعریف کرد و شرکتش پا گرفت.

زنان کارآفرین سارا بِلِیک‌لی

11. دنیس کوتز
شرکت: Bet365
سن: 52 سال
ارزش خالص دارایی: 9.5 میلیارد دلار

دنیس کوتز صاحب موفق سایت شرط‌بندی بِت‌365 است که راه‌اندازی آن یک سال طول کشید. او موفق شد با دریافت وام 15 میلیون پوندی از رویال بانک اسکاتلند بودجه کسب‌وکارش را تامین کرده و آن را به یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های قمار آنلاین جهان تبدیل کند.

 

12. شر وانگ
شرکت: HTC
سن: 61 سال
ارزش خالص دارایی: 850 میلیون دلار

شر وانگ بنیان‌گذار شرکت میلیاردی فناوری اچ.تی.سی است که بر ساخت تلفن‌های هوشمند جدید و نوآورانه تمرکز کرده است. باوجود رکود بازار، وانگ تلاش می‌کند کسب‌وکارش را احیا کند و برای افزایش فروش، دستگاه‌های جدیدی تولید می‌کند.

زنان کارآفرین شر وانگ

13. کِران مَزومدارشا
شرکت: Biocon
سن: 67 سال
ارزش خالص دارایی: 3.9 میلیارد دلار

کران مزومدارشا نه‌تنها به خاطر ثروت خیره‌کننده‌اش معروف است، بلکه نخستین زن کارآفرین هند هم به‌حساب می‌آید. او کسب‌وکار بیوکان را در سال 1978 تاسیس کرد که داروهای خاص به بیش از 120 کشور جهان صادر می‌کند.

زنان کارآفرین کِران مَزومدارشا

14. جنیفر هایمِن
شرکت: Rent the Runway
سن: 39 سال
ارزش خالص دارایی: 300 میلیون دلار

یافتن یک بازار کوچک و اختصاصی دشوار است؛ اما جنیفر هایمن با مقرون‌به‌صرفه کردن خرید لباس‌های کت‌واک‌ها برای همه اقشار جامعه، این کار را انجام داد. شما با استفاده از این طرح عضویت عالی می‌توانید یک لباس خاص از یک طراح را اجاره کنید، آن را در مراسمی بپوشید و سپس آن را پس بدهید. همه این کارها فقط با یک کلیک انجام می‌شود.

زنان کارآفرین جنیفر هایمِن

15. یانگ لَن
شرکت: Sun Media Group
سن: 52 سال
ارزش خالص دارایی: 3.8 میلیارد دلار

یانگ لن، غول رسانه، بدون شک قدرتمندترین زن در رسانه‌های چین است. او نه‌تنها گروه رسانه‌ای خورشید را تاسیس کرد، بلکه روزنامه‌نگار و مجری یک برنامه گفتگو هم هست. او با بسیاری از چهره‌های مشهور از‌ جمله بیل گیتس، هیلاری کلینتون و کیانو ریوز مصاحبه کرده است.

یانگ لَن زن کارآفرین

16. ریحانا
شرکت: Fenty Beauty, Fenty Skin and Savage x Fenty
سن: 32 سال
ارزش خالص دارایی: 600 میلیون دلار

شاید رابین فنتی، متخصص زیبایی و معروف به ریحانا کارش را روی صحنه موسیقی آغاز کرده باشد، اما خیلی زود به بت کارآفرینی تبدیل شد. او پس از ارائه محصولات آرایشی خود به نامی مشهور در صنعت زیبایی تبدیل شده است. او همچنین صاحب فنتی‌سَوِج و خانه مد فنتی است که با برند فروش کالاهای لوکس چندملیتی لویی‌ویتون‌موئت‌هِنِسی (LVMH) همکاری می‌کند و تنها هنرمندی است که برندهای معتبر دیگری مانند ژیوانشی و دیور را هم می‌فروشد. برند فِنتی متعلق به او که اخیرا گسترش یافته است، شامل یک مجموعه مراقبت از پوست مناسب برای انواع پوست است.

زنان کارافرین ریحانا

17. کایلی جنر
شرکت: Kylie Cosmetics and Kylie Skin
سن: 23 سال
ارزش خالص دارایی: 1 میلیارد دلار

کایلی جنر در سن 21 سالگی جوان‌ترین کارآفرین زن جهان شد که همه، آن را به خاطر خانواده مشهورش می‌دانستند و سروصدای زیادی به پا کرد. فارغ از همه شایعات، جنر با برندهای آرایشی روبه رشدش یعنی محصولات آرایشی کایلی و محصولات مراقبت از پوست کایلی، یک کارآفرین فوق‌العاده موفق است. به گفته مجله کارآفرین، کسب‌وکار آرایشی او با سرعتی بیشتر از هر برند زیبایی پیش از آن رشد کرده است و همین ثابت می‌کند که او یک استراتژی کسب‌وکار موثر دارد.

زنان کارآفرین کایلی جنر

18. اپرا وینفری
شرکت: Harpo Productions
سن: 66 سال
دارایی خالص دارایی: 2.6 میلیارد دلار

اپرا وینفری، ملکه شوی گفتگوی تلویزیونی، بنیان‌گذار شرکت هارپو پروداکشنز، شبکه اپرا وینفری و آکادمی رهبری اپراوینفری برای دختران است؛ اما او از اول موفق نبوده است. اپرا که از خانواده فقیری آمده بود، کارش را از سطوح پایین شروع کرد و به‌عنوان یکی از بانفوذترین زنان جهان امپراطوری خود را بنا کرد. او که در ابتدا مجری اخبار بود، برنامه گفتگوی تلویزیونی خودش را تهیه کرد و وقت و هزینه زیادی را صرف امور خیریه کرد. او الهام‌بخشی واقعی برای همه ما است!

اپرا وینفری زنان کارآفرین

19. بیانسه نولز
شرکت: Ivy Park
سن: 38 سال
ارزش خالص دارایی: 400 میلیون دلار

ثروت بیانسه از موسیقی آغاز شد، اما او علاوه بر داشتن صدایی فوق‌العاده، خودش را به‌عنوان کارآفرینی برجسته معرفی کرده است. این ملکه موسیقی پاپ باوجود موفقیت‌هایی که در خانه مد درئون، آیوی‌پارک و خط تولید عطر خودش داشت، به تاریخ سیاهان هم وفادار مانده است. بیانسه اولین زن سیاه‌پوستی بود که در مراسم موسیقی کوچِلّا 2019 حضور یافت و با اجرایی خاطره‌انگیز رویدادی برجسته را در تاریخ سیاهان و توانمندی زنان رقم زد.

بیانسه نولز زنان کارآفرین

20. سوفیا وِرگارا
شرکت: EBY
سن: 48 سال
ارزش خالص دارایی: 160 میلیون دلار

همه سوفیا ورگارا را با بازی در نقش گلوریا دلگادو از سریال معروف شبکه تلویزیونی ای.بی.سی بنام خانواده مدرن می‌شناسند. این زن لاتین‌تبار، کسب‌وکار خود را فراتر از صفحه کوچک نمایش هم گسترش داده است. در سال 2019، سوفیا همراه با رناتا بلک یک برند لباس‌زیر بنام ای.بی.وای تاسیس کرد. شرکت او جعبه‌هایی شامل انواع لباس‌زیر با شکل‌ها و اندازه‌های مختلف می‌فروشد و موسسان 10 درصد سود خود را برای اعطای وام به زنانی اختصاص می‌دهند که می‌خواهند کسب‌وکاری برای خود راه بیندازند.

 

کارآفرین شدن آسان نیست؛ اما این زنان کارآفرین الهام‌بخش ثابت کردند که با اشتیاق، تلاش و فداکاری زیاد، شما هم می‌توانید امپراطوری خود را بسازید.

زنان کارآفرین سوفیا ورگارا

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد آرا: 26

🔥ثبت‌نام دوره حضوری سیستم سازی با تخفیف و هدایای ویژه

فیلم دوره سیستم سازی با 60 درصد تخفیف ویژه - فقط تا امشب