فهرست مقاله
SSL مخفف کلمه Secure Sockets Layer است. وقتی یک فایل یا اطلاعاتی از کامپیوتر به سمت هاست ارسال میشود و از هاست هم اطلاعاتی به سمت کامپیوتر ارسال میشود؛ اگر از روش اطلاعاتی SSL استفاده کنید این اطلاعات بهصورت کدگذاری شده است و دیگر کسی بهراحتی نمیتواند اطلاعات شما را هک کند.
فرض کنید در سایتی میخواهید اطلاعات بانکی خود را وارد کنید، از کامپیوتر شما این اطلاعات باید به شرکتی برود که از آن اینترنت گرفتهاید، از آنجا باید به کامپیوترهای دیگری وصل شود تا به سایت اصلی برسد. دراینبین شاید کسی بتواند اطلاعات را دربیاورد.
بنابراین اگر کاری کنید که هاست یا سایت SSL را پشتیبانی کند، دیگر این مشکلات پیش نمیآید و همه اطلاعاتی که کاربران سایت شما در یک فرم وارد میکنند بهصورت امن ارسال میشود و مشکلات کمتر است.
برای اینکه بفهمیم سایتی SSL را پشتیبانی میکند یا به صورت امن این ارتباط اتفاق میافتد، باید در مرورگر خود آدرس آن سایت را وارد کنید. وقتی صفحه Loud شد، اگر سمت چپ آن آدرس علامت قفل ظاهر شد؛ یعنی این سایت از روش ارتباطی SSL استفاده میکند.
وقتی روی آن کلیک میکنید، خود مرورگر مینویسد Connection Is Secure و به شما این اطمینان را میدهد که در این سایت هر اطلاعاتی را وارد کنید بهصورت امن برای هاست ارسال خواهد شد.
استفاده از SSL سه مزیت دارد:
1. امنیت ارتباط
اولین مورد این است که ارتباط کاربران با هاست کاملا امن خواهد بود، احتمال هک شدن و دزدیده شدن اطلاعات کمتر است.
2. رتبه بهتر در گوگل
گوگل برای وبسایتهایی که از روش ارتباطی امن استفاده میکنند، امتیاز قائل است؛ یعنی اگر دو سایت دقیقا همه مواردشان مشابه باشد جز اینکه یکی از آنها از SSL پشتیانی کند و دیگری نکند؛ احتمالا سایتی که SSL را پشتیبانی میکند در رتبه بهتر و بالاتری قرار خواهد گرفت.
3. رضایت خریدار
تمام مرورگرها وقتی به سایتی وارد میشوید که SSL را پشتیبانی نمیکند، پیامی میدهد که این سایت امن نیست و اطلاعات خود را وارد نکنید. خیلی از خریداران تا ببینند مرورگرشان این پیغام را داده است، منصرف میشوند و از سایتتان خرید نمیکنند و رضایت خوبی از سایتتان نخواهند داشت.
بنابراین بهتر است سایتتان حتما مجهز به SSL باشد. باوجوداینکه بسیاری از شرکتها گواهینامه SSL را میفروشند، ولی این امکان وجود دارد که SSL را بهصورت رایگان تهیه کنید.
مراحل نصب SSL
1. خرید یا تهیه SSL
با خرید یا تهیه SSL چند سطر کد میدهند. این کد را باید در سایتتان وارد کنید و وقتی این اتفاق افتاد سایتتان از پروتکل SSL پشتیبانی میکند. بنابراین با خرید SSL یک فایل TXT به شما داده میشود که در آن چند سطر کدهای ظاهرا بیمعنی است که شما آن را کپی میکنید.
2. ورود اطلاعات در پنل سایت
منظور این است که وقتی هاستی را میخرید، پنلی در اختیارتان قرار میدهند که با نرمافزار Direct admin یا CPanel ساخته شده است. در آن هاست اطلاعات دسترسی به پنل Direct admin یا CPanel نوشته شده است. در این پنلها گزینهای به اسم SSL وجود دارد، کدی را که در اختیار دارید باید آنجا وارد کنید.
3. نصب پلاگین
وقتی سایتتان از SSL پشتیبانی کرد، باید تمام آدرسها با https شروع شود. برای این کار پلاگینهای وردپرسی وجود دارد که معروفترین آن Really Simple SSL است. وقتی این پلاگین را روی سایتتان نصب کردید بهصورت خودکار تمام httpها تبدیل به https میشود.
میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد آرا: 9