مطالعه
واگذاری معکوس در مدیریت کسبوکار
ويليام اونکِن کارشناس مديريت زمان مقالهاي معروف در مجله «هاروارد بيزنس ريويو» نوشته که به واسطه مطالب حکيمانه آن ميليونها بار در سراسر دنيا تجديد چاپ شده است.
اونکن در کتاب «مديريت زمان: چه کسي ميمون را گرفت؟» مينويسد «هر کسي که مسئول برداشتن گام بعدي در کار باشد، مالک کار است. هيچکس نميتواند تا وقتي که آن شخص قسمت مربوط به خودش را تمام نکرده، کار را بهعهده بگيرد».
به عبارت ديگر، اگر کارمندتان از شما بخواهد با تلفن زدن به کسي، گرفتن اطلاعاتي يا هر اقدام لازم ديگر به او در انجام کار واگذارشده کمک کنيد، در واقع شما مسئول گام بعدي هستيد. کارمند ميتواند به دفترش برگردد و منتظر بماند تا «کارتان» را انجام دهيد و اين آرامش را داشته باشد که تا وقتي بخش مربوط به خودتان را انجام ندادهايد، او راحت است.
هر بار کسي از شما ميخواهد که بخشي از کار را انجام دهيد، کار را پس ميگيريد. شما ميمون را از دوش کارمند برداشته و روي شانه خودتان ميگذاريد. اگر مراقب نباشيد، قرباني يکي از رايجترين بيماريهاي دنياي کار يعني «واگذاري معکوس» ميشويد.
افراد در چهار يا پنج حوزه تلاشي هوشمندانه براي واگذاري معکوس دارند. اولين حوزه مربوط به اطلاعات است. شايد کارمند بگويد، «نميدانم چهکار کنم يا از کجا اطلاعاتي پيدا کنم. آيا ميتوانيد به من کمک کنيد؟»
به این مقاله امتیاز بدهید
4.8 از 5
1
2
3
4
5
دیدگاهها
بدون دیدگاه
برای ثبت دیدگاه لازم است
شما اولین نفری باشید که دیدگاهش را میگوید!